Så tränar du bort dina coronakilon

Coronapandemin har påverkat oss alla på olika sätt, både socialt, ekonomiskt, psykologiskt och fysiskt. Det är många som av stress eller hemmasittande har gått upp några kilon. Eller så fanns de extra kilona där redan innan. Då är det dags att ta tag i träningen och hälsan.

Coronakilon

För många har coronapandemin inneburit, och innebär fortfarande, mycket stress, inaktivitet och småätande. Ofta pratar man om att kilona smyger sig på, men under corona känns det knappt som om kilona har kommit smygande. Hela situationen har gjort att många gått upp flera kilon under kort tid. Om du redan haft övervikt, så har dessa coronakilon bara gjort det värre. Men det finns alltid hopp! Även om samhället inte gått tillbaka till det normala, så har vi börjat anpassa oss. Då är det dags att motionera och äta mer hälsosamt.

Träningen börjar idag

Dags att börja träna, men gör det på ett smart sätt så att du mår bra. Låt inte coronakilona bli ännu ett stressmoment i livet. För att träningen ska vara rolig och bekväm behöver du ett par sköna och snygga träningstights från Aim’n. Förutom att du rör dig lättare och bekvämare i ett par träningstights, så är det också mycket roligare att ta sig iväg om du har snygga träningskläder.

För att lyckas med träningen behöver du börja där du är. För vissa handlar det bara om att åter börja träna två-fyra gånger i veckan, för andra att börja träna på allvar. För att lyckas behöver du få in träningen i ditt liv, besluta dig för att promenera, gymma, jogga eller spela innebandy två gånger i veckan. Skriv in det i din kalender. Och håll det. Bäst är det om du kan bli ansvarig inför någon annan – bästa kompis, brorsan, mamma, farfar eller en tränare. Säg till personen att du behöver stöd och hjälp att träna två gånger i veckan, så kommer du igång.