Föryngring och massage

Njut av vattenmassage och samtidigt få en uppfriskande energikick?

Wellsystem Spa ger dig en massage och spa för alla sinnen.
Med kombinationen vatten, ljus, syre, färg, doft och ljud får du total avkoppling genom en knapptryckning. Varma vattenstrålar träffar liggytan med jämna rörelser och masserar din kropp från topp till tå. Fullt påklädd, utan att behöva duscha efteråt. Kostnadsfri massage för alla våra medlemmar.

På 15 endast minuter kan du:

 • koppla av
 • reducera spänningar
 • minska huvudvärk
 • sänka stressnivån

 

Fördelar med att använda Wellsystem Spa:

Vattenmassagesäng med spakupa på Womens Wellness i Uppsala

 • Syre – extra hög syrehalt genom ett system som joniserar luften
 • Aroma – aromer som förbättrar användarens stämning samt ger djupare avslappning
 • Kollagenljus – stimulerar ämnesomsättningen i huden och kan förhindra för tidigt åldrande hud
 • Färgat ljus – skapar en lugnande atmosfär där du kan koppla av i din vardag
 • Ljud – återupptäck ditt lugn och lindra din stress
 • Skön massage på baksidan av din kropp
 • Ger dig välbehövlig återhämtning

 

 

 

 

 

Massagefåtölj från Promas

Med hjälp av två enkla tryck på displayen anpassar sig fåtöljen efter din kropp och hittar en massage som passar dina behov. Fåtöljens zero gravity-funktion ger dessutom en känsla av viktlöshet för att du ska nå en maximal avslappning.

Återhämtningen är grunden i konceptet. Efter några veckors användning har du sänkt din grundspänning. Då är du redo att börja med de övriga mentala träningsprogrammen, om du vill.

Massagefåtölj på Womens Wellness

Våra vattenmassagesängar hittar du på alla våra anläggningar. Massagestolen finns på Vattholmavägen 16 A.

Ta gärna hjälp av vår personal hur du använder massagen så att du får mesta möjliga ut av din massage.

Massagestol minskar stressen

 Att stressa är aldrig bra, det leder till en mängd besvär både i jobbet och i privatlivet. Men i många fall så känns det som om att det är oundvikligt, stressen kommer av sig själv. Det kan bero på en mängd saker som till exempel att man har för mycket att göra på jobbet eller att man har en pågående konflikt av något slag. Ju mer man stressar desto sämre kan man må, vilket leder till mer stress och en nedåtgående spiral.

Minska stressen med massage

Det finns flera bra tips för att lära sig själv att slappna av. Ett av tipsen är att inhandla en massagestol, antingen till jobbet eller för att ha hemma. Fördelen med att ha en massagestol är att kroppen snabbt kan slappna av och återhämta sig. När kroppen mår bra så följer hjärnan efter. Massagestolen ser till att blodcirkulationen förbättras och den mjukar upp stelhet och spänningar i musklerna. Genom att använda en massagestol eller massagesäng kan man skapa en genväg för hjärnan att slappna av.

Stress kommer oftast från känslan av att man inte har kontroll. Ett bra sätt att motverka detta är att planera och prioritera. Att göra allt på samma gång leder till att hjärnan och fokuset är splittrat, något som inte alla klarar av att hantera på ett effektivt sätt. Sätt dig på din massagestol och anteckna vad du behöver göra, vad du kan göra idag och vad som är mest prioriterat. Att samla sina tankar och fokusera är viktigt för den mentala hälsan och gör att du kan arbeta på ett effektivare sätt.