PILOXING

PILOXING – boxning, dans och pilates på samma gång

En härlig konditionsklass som kombinerar pilates, dans och box. Du tränar uthållighet, smidighet och bygger samtidigt upp din coremuskulatur. Gör som Hollywoodstjärnorna och börja träna Piloxing. Konceptet är utvecklat av den svenska dansaren Viveca Jensen. I Sverige är det Mia B Smith som håller i utbildning av konceptet. Läs mer om Mia här.

Efter Mias första Piloxing klass hon var kär. Hon hade äntligen hittat en träningsform som kombinerade alla träningskomponenter som hon älskade att göra. Det kraftfulla och energiska  genom boxningen, och det graciösa från dans och pilates .

 

 

Viveca Jensen och kulmen på hennes uppdrag att fysiskt och mentalt ge individer genom fitness. Kärnan i de fitness program är att varje individ är kraftfull och kan uppnå självbild de vill genom att ta hand om sin hälsa.

Under 2009 började Piloxing, LLC tillhandahåller gruppträning program med den senaste vetenskapen bygger på spetsforskning och tekniker som bränner maximal kalorier, bygga magert muskler och öka uthålligheten. den PILOXING varumärket identifierar dessa program, som bygger på ett tvärvetenskapligt system för att införliva boxning, dans och stående pilates principer. Kombinationen av dessa discipliner som primära motions komponenter skapar en känsla av balans som är fysiskt och psykiskt.