Medarbetare

Jag arbetar på Womens Wellness gym i Uppsala för att jag tycker att det är så bra att vi finns! Det är ett så himla bra ställe! Fantastiska kollegor och medlemmar och man känner verkligen den gemenskap vi har. Jag lär mig nya saker hela tiden och att det är en träningsanläggning bara för kvinnor, känns som något som verkligen känns häftigt!”

Medlemsvärd och Gruppinspiratör. Arbetat på WW sen maj 2013

 

Jag vill att du ska få ut det mesta av din träning och under mina gruppträningar, vill jag att du ska göra det som känns bäst för just dig. Min ambition är att ta bort kravet om att du ska prestera på en viss nivå, att du förväntas klara av den svåraste rörelsen direkt, för så är det inte. Jag vill att du ska känna dig stark i dig själv, och även trygg i dig själv att göra det som är bra för dig och att du tränar för din egen skull, inte för min eller någon annan i rummets skull. Därför försöker jag alltid att vara lyhörd och ge alternativ.  Jag vill att du ska få möjligheten att ta ut dig, utvecklas och bli starkare!

Träning för mig är en ventil, det är väldigt ofta en glädje och det är ett sätt att unna mig själv. Ett sätt att dela en gemenskap men också en möjlighet att ta mig själv till en ny nivå. Man får möjligheten att vara någon annan en stund och koppla bort alla tankar och måsten. Välkommen till mina pass och välkommen att höra av dig till mig direkt för individuella PT-träffar – Nu kör vi flickor!

Hanna Larsson
Hanna Larsson, Womens Wellness

Fler medarbetare