Våra medlemskap

En PT i arbetet på Womens Wellness gym i Uppsala

Personligt livsstilsprogram

I våra personliga Livsstilsprogram, som löper i minst 12 månader ingår medlemskap hos Womens Wellness, vilket ger dig full access till våra 2 gym i Uppsala 05:00-23:00, 7 dagar per vecka, alla våra öppna aktiviteter och relaxmöjligheter. Efter 12 månader får du lite nya valmöjligheter. De Personliga träffarna som ingår i ditt program planerar du och din PT in tillsammans. Vi brukar rekommendera att du och din PT träffas oftare den första tiden. Din PT/coach ser till hela dig och kommer att hjälpa dig med de delar du behöver hjälp med. T ex om du har behov av att gå ner i vikt så kommer din PT att vägleda dig även med hjälp av kostrådgivning.

Livsstilsprogram – ”Bas!”

Medlemskap med access till våra gym i Uppsala samt 4 individuella coachträffar á 55 min med Medlemsvärd.

Pris: 23 kr/ dag*

Livsstilsprogram – ”Bra start!”

Medlemskap med access till våra gym i Uppsala samt 12 individuella träffar á 55 min med Personlig Tränare/coach.

Pris: 44 kr/ dag*

Livsstilsprogram – ”Förändra!”

Medlemskap med access till våra gym i Uppsala samt 24 individuella träffar á 55 min med Personlig Tränare/coach.

Pris: 65 kr/dag*

Livsstilsprogram – ”Resultat!”

Medlemskap med access till våra gym i Uppsala samt 48 individuella träffar á 55 min med Personlig Tränare/coach.

Pris: 107 kr/dag*

Livsstilsprogram ”Förvandling”

Medlemskap med access till våra gym i Uppsala samt 72 träffar á 55 min med Personlig Tränare/coach.

Pris: 149 kr/dag* (eller finansiering via Nordea)

Livsstilsprogram ”Biggest Winner”

Stor chans till varaktig viktminskning för dig som väger minst 30 kilo för mycket. Programmet löper i 24 månader med möjlighet att få ytterligare 12 månader som bonus! Här finner du mer info!

Pris: 99 900 kr (eller finansiering via Nordea)

Vad bör du välja?

Om du är intresserad av något av våra livsstilsprogram så ska du fylla i en intresseanmälan. Vi kommer då kontakta dig för att boka ett kostnadsfritt första möte på något av våra gym i Uppsala då vi går igenom en så kallad Personlig Hälsoplan. Svaren på frågorna kommer hjälpa oss att rekommendera dig rätt program. Det är många faktorer som spelar in i valet. T ex träningsvana, skador, övervikt, dina mål, hur bråttom du har, karaktär, rehabiliteringsbehov.

* = Beloppet debiteras löpande i minst 12 månader via autogiro var 14:e dag alternativt via faktura kvartalsvis, halvårsvis eller årsvis. Inskrivningavgift á 1190 kr tillkommer vid start oavsett val av program. Inskrivningsavgiften debiteras en gång så länge du är medlem hos WW. Endast om du väljer att avsluta ditt medlemskap för att sen börja igen så får du betala den igen. För båda våra program Biggest Winner och Förvandling så går det också att få en förmånlig finansiering via Nordea för att kunna betala av avgiften under en längre period. Kanske är detta ditt livs bästa och mest avgörande investering!

Välkommen!

 

Lämna en kommentar