Nyheter

Mindfulness – föreläsning och prova på

13 februari, 2017
nadja-och-maria föreläser och mindfulness på womens wellness

Mindfulness kan göra underverk med din hälsa.

Begreppet mindfulness är ett förhållningssätt till livet, att leva i medveten närvaro i nuet, utan att döma.
Det är också en metod, en träningsform, som utvecklar vår hjärna och dess förmåga att göra medvetna val.

Forskning visar bl.a att vi får ökad förmåga att hålla fokus, bättre hälsa och välbefinnande, mer empati, mindre stress och bättre förmåga att göra medvetna val och genom det högre livskvalitet.

Varmt välkomna till en inspirerande kväll med mindfulnessinstruktörerna Nadja & Maria.

Var: Vattholmavägen 16A

När: 28 februari

Tid: kl 19 till ca 20:30

Hur: Boka dig i schemat för Vattholmavägen

 

Nadja & Maria, är mindfulnessinstruktöhåller och håller bl.a 8 veckors kurser i mindfulness utifrån MBSR programmet(MIndfulnessBaseradStressreduceringsProgam) För mer info, läs här

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

 

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler