Nyheter

Träna smart – Föreläsning på Womens Wellness

19 september, 2016
Hanna Larsson, Womens Wellness

Träna smart – föreläsning med Hanna Larsson 13/10 på Bolandcity

Träna smart! – vad betyder det?

Alla har vi våra perspektiv och uppfattningar kring detta. Hur ska man göra, vad ska man göra och när ska man göra det… Vad är BÄST?!

Min tanke med den här föreläsningen, är att väcka tankar, inspirera och kanske ge dig nya verktyg kring din träning. Kanske känner du igen en del saker som kommer att beröras, men det är ju aldrig fel att bli påmind, eller hur?

Inspiration, motivation, tankar, lösningar och idéer om hur just DU tränar smart!
Det vill jag bidra med…. Vi ses!

 

Var:

Bolandcity, Stångjärnsgatan 10

När:

13 oktober

Tid:

19:15 till ca 20:15

Anmälan sker vi hemsidan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler