Nyheter

Jag har vunnit!

23 mars, 2016
Skobild på womens wellness

Womens Wellness – jag har hittat hem

Det har nog inte gått någon förbi att Women Wellness´ tränings- och livsstilsfilosofi tilltalar mig (läs mer här). Allt grundrar sig i övertygelsen om människans behov att hitta tillbaka till det vi är skapta för – både när det gäller träning, rörelsemönster och kost. Att jag tar mig succesivt, med hjälp av professionella tränare och genomtänkta träningsupplägg och livsstilsprogram, från ohälsosamt liv till hälsosamt leverne gör mig övertygad om att Womens Wellness har det rätta riktiga konceptet.

Att ha mottot ”den bästa träningen är den som blir av” motiverar. Att prioritera hälsan, att hålla ut, att gå och träna trots lusten är obefintlig och motivationen bortblåst – DET är känslan av att ha hittat hem.

Att känna igen sig

Det Womens Wellness har är unikt! Och samtidigt så rätt och så universellt. Jag vet det.  Jag har nämligen – i jakten på rätta barfotalöparskor inför kursen (anmäl dig här du med) – gått och vunnit ett helt paket av välmående, Run4Life! Jag har vunnit löparskor, löpcoachning, individuell kostrådgivning på Paleo-kost, en startplats i Göteborgsvarvet (HUJA!) samt en Retreat-helg hos PaussonPaleo i Halmstad. Jag kommer att berätta om mina upplevelser allteftersom. Det fantastiska i kråksången är att allt är i helt WW-stil.

Att göra en rörelseanalys

Jag träffade Åsa, min Born to Run-certifierad löpcoach, på FreeFoot i Göteborg (hemsidan). Tacka vet jag Focus Balance –pass, spiral stabilisering och naturligtvis yoga, för att jag hittade lätt in i övningarna som Åsa introducerade.

Rörligheten däremot har jag mycket att jobba på. Jag fick med mig ett träningsprogram som jag ska följa. De första 2-3 veckorna går ut på att vänja senor, ligament och muskler för att göra dem redo för belastningen som löpningen kommer ge. Syftet med ökad rörlighet är att hitta en hållbar, skadefri och energieffektiv löpstil på sikt.

 

Att få nya skor

Jag fick med mig ett par skor som jag fick stränga uppmaningar att promenera in, inte springa in. Dessutom fyndade jag ett par till. Ni kan inte ana hur sugen jag är att prova springa – det är som att fötterna bara råkar ta några springsteg i de nya skorna. Kommer ni ihåg känslan när man efter en lång vinter tog fram hopprepet på nytt? Då vet ni känslan jag hade när jag svävade fram i mina nya skor.

Testkör skor

Att upptäcka det geniala

Varför är jag så in i själen glad? Förutom hela paketet som innebär massor med trevliga och professionella möten som jag ser framemot och alla fantastiska platser som jag ser framemot att besöka (Halmstad där jag har bara fina minnen ifrån) – så är allt helt i WW-stil. Det Womens Wellness har att erbjuda är genialiskt och unikt i Uppsala. Att känna att det universella, holistiska konceptet håller och att det finns andra aktörer runt om i landet med samma approach, förstärker min övertygelse om att jag har valt rätt väg.

Vårglad

Tacksam!

Ha en bra träningsvecka – och sitt mer på huk!

//Lea


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler