Nyheter

Börja gilla din kropp!

15 mars, 2016
Föreläsning på Womens Wellness

Föreläsning på Womens Wellness – Börja gilla din kropp!

Kom till Womens Wellness, ett gym i Uppsala för kvinnor och lyssna på detta viktiga ämne.

”Jag borde gå ner i vikt”, ”Hur ser jag egentligen ut i de här kläderna?”, ”När jag blir smalare kommer jag nog att bli lite lyckligare”. Varför har vi negativa tankar kring våra kroppar? Hur kan vi bli mer tillfreds med den kropp som vi inte har valt men som ändå är med oss genom livet? Lär dig mer om forskning kring negativ kroppsuppfattning, om självkänsla och hur mindfulness kan erbjuda ett nytt förhållningssätt till dig själv.

Hur hanterar du tankar kring vikt och figur med mindfulness då…

Ta del av den senaste forskningen som visar hur hjärnan kan påverkas med hjälp av mindfulness och få ett smakprov på praktiska övningar.

Om föreläsarna:

John är utbildad mindfulnessinstruktör och Karin jobbar extra på en ätstörningsenhet. Båda är psykologkandidater och genomför just nu en studie som undersöker mindfulness vid negativ kroppsuppfattning. De var nyligen medverkande i ett reportage i SVT Uppsala som du kan se här.

När:

4 april kl 19:00-20:30

Var:

Bolandcity, Stångjärnsgatan 10 (ingång till vänster om systembolagets ingång)

Pris:

Medlem: 0 kr

Icke medlem: 100 kr

Hur:

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan.

Anmäl dig här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler