Womens Wellness ger gratis föreläsning på kvinnodagen

Oskar Henrikson

Så vänjer du dig vid att vara hälsosam!

18 eller 254 dagar att skapa en vana?

Nu har jag bestämt mig men…Vad gör att vissa vanor fastnar lättare än andra? Hur skiljer sig människor från hundar när det kommer till att testa nya beteenden? Vilka knep kan man ta till om man vill skapa eller bryta en vana? Oavsett om du ska börja träna två gånger i veckan, äta mer frukt eller gå de där 10 000 stegen varje dag så krävs det en ansträngning för att få det att sätta sig. Lär dig mer om varför du inte alltid gör det du bestämt dig för och hur du lättare skapar de vanor som är viktiga för dig.

Psykologen Oskar Henrikson har testat vaneforskningens teorier på andra och sig själv. Kom och inspireras till att själv lyckas ändra dina vanor en gång för alla. Oskar jobbar på företaget Habitud, det psykologiska gymet som du kan läsa mer om här.

 

När:

8 mars kl 19:00-20:30

Var:

Bolandcity, Stångjärnsgatan 10

Hur:

Vi bjuder Uppsalas kvinnor på en gratis föreläsning. Obs! Endast 100 platser. Anmäl dig nu genom att klicka på den blåa anmälningsknappen och fylla i formuläret

2 tankar på “Womens Wellness ger gratis föreläsning på kvinnodagen

Lämna en kommentar