Nyheter

Womens Wellness ger gratis föreläsning på kvinnodagen

2 mars, 2016
Oskar Henrikson på Womens Wellness

Oskar Henrikson

Så vänjer du dig vid att vara hälsosam!

18 eller 254 dagar att skapa en vana?

Nu har jag bestämt mig men…Vad gör att vissa vanor fastnar lättare än andra? Hur skiljer sig människor från hundar när det kommer till att testa nya beteenden? Vilka knep kan man ta till om man vill skapa eller bryta en vana? Oavsett om du ska börja träna två gånger i veckan, äta mer frukt eller gå de där 10 000 stegen varje dag så krävs det en ansträngning för att få det att sätta sig. Lär dig mer om varför du inte alltid gör det du bestämt dig för och hur du lättare skapar de vanor som är viktiga för dig.

Psykologen Oskar Henrikson har testat vaneforskningens teorier på andra och sig själv. Kom och inspireras till att själv lyckas ändra dina vanor en gång för alla. Oskar jobbar på företaget Habitud, det psykologiska gymet som du kan läsa mer om här.

 

När:

8 mars kl 19:00-20:30

Var:

Bolandcity, Stångjärnsgatan 10

Hur:

Vi bjuder Uppsalas kvinnor på en gratis föreläsning. Obs! Endast 100 platser. Anmäl dig nu genom att klicka på den blåa anmälningsknappen och fylla i formuläret


2 reflektioner på “Womens Wellness ger gratis föreläsning på kvinnodagen”

  1. Evelina Sattari skriver:

    Tack för inbjudan jag vill jättegärna komma! Mvh Evelina

    1. hsavolainen skriver:

      Kul 🙂 Du är så välkommen /Helene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler