Nyheter

Power Plate inspiration på Womens Wellness

17 februari, 2016
power plate på Womens Wellness gym i Uppsala

Power Plate träning är bättre och har större effekt än du tror!

Många människor som bara tränar på Power Plate är nöjda med sina resultat. Vi rekommenderar dock att kombinera med någon form av konditionsträning.  Kom ihåg att Power Plate kan användas i samband med många andra träningsformer och ett flertal träningsredskap.
power plate på Womens Wellness gym i Uppsala

Inspirationsvecka på Womens Wellness 14-18 mars

Du som ej provat att träna på Power Plate kan vara med på våra introduktionspass så att du kan börja direkt. För dig som har tränat på Power Plate ett tag kan du vara med på inspirerande gruppträningspass på Power Plate så att du kan känna och förstå hur du ska ta träningen vidare.

Fördelar med att träna på en Power Plate är bland annat:

  • Snabba pass på ca 15 min för hela kroppen

  • Oändliga mängder av program med olika syften

  • Återhämtning för musklerna

Det finns mer än hundratusentals Power Plate användare runt om i hela världen, som har tränat på maskinen under många år. Med så utbredd träning och inga rapporterade negativa effekter visar på en mycket säker träningsform. Men som med all form av aktivitet så bör man anpassa sin träning efter sina fysiska förutsättningar.

 

När:

14-18 mars. Se schemat för varje anläggning för exakta tider.

Var:

Intro och pass på Kungsgatan och Vattholmavägen. Endast intro på Bolandcity

Hur:

Titta i respektive schema och anmäl dig själv därigenom. Är du icke medlem och nyfiken så kan du maila info@womenswellness.se eller klicka på blåa knappen nedan så hjälper vi dig.

Jag vill bli kontaktad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler