Den perfekta julklappen – en PT!

Är Tomten vaken i år?

Julen närmar sig med raska steg. Oavsett hur, varför och med vilka man firar denna fantastiska midvinters högtid så vill man visa sin uppskattning för andra. Har Tomten det hektiskt i år? Eller har Tomten huvudbry och inte vet vad frun, mannen, mamman, systern, brodern, mostern, mormor eller kärestan ska få? Jag vill gärna tipsa om en perfekt julklapp till dina nära och kära.

Att göra medvetna val

Vi köper julklappar som aldrig förr. Prognosen är att vi kommer att slå rekord i julhandel i år: svenskarna väntas handla för 75 miljarder kronor i december. Det är en ökning med 5 % jämfört med förra året då vi handlade för drygt 71 miljarder kronor. Konsumtionen ökar, men ökar vårt välmående?

Om och när vi visar uppskattning för varandra – varför inte fatta medvetna och kloka beslut? Att ge någon du tycker om presentkort på personlig träning är både uppskattat av givaren, mottagaren, samhällsekonomin och miljön. Kan det bli bättre?

Att få presentkort till personlig träning är att hålla i glädjen under längre tid. Att få ett personligt träningsschema som sträcker sig under hela året blir ett effektivt och roligt sätt att höja värdet av julklappen, både för givaren och mottagaren.

IMG_4599

 

Att få personlig träning

Fördelarna med personlig träning är flera. Jag har skrivit tidigare om det här i min blogg. Womens Wellness erbjuder duktiga och engagerade PT och coaching. Utöver individuella program och träffar kan man träna med personlig tränare i en så kallad PT Small Group.

 

Att ha en fröjdefull jul

Hinner du med träning mellan klappjakt och glöggfester? December är en hektisk månad för många. För att orka i vardagen och njuta av tiden före och under jul är det ändå viktigt att röra på sig varje dag. Womens Wellness har öppet 5:00-23:00 som vanligt även under julhelgerna.

Varför inte börja julafton på gymmet och avsluta passet med julbastu? Åker du bort, som jag gör, och inte har möjlighet att träna på Womens Wellness, kan man alltid hitta på något annat. Skidåkning, långpromenad, yoga – bara man rör på sig. Julen består av olika komponenter. Att kombinera träning med god mat och dryck samt umgänge med nära och kära garanterar en fröjdefull jul för mig.

Hur är en fröjdefull jul för dig?

//Lea

Lämna en kommentar