Nyheter

Den perfekta julklappen – en PT!

9 december, 2015
personlig träning i julklapp

Är Tomten vaken i år?

Julen närmar sig med raska steg. Oavsett hur, varför och med vilka man firar denna fantastiska midvinters högtid så vill man visa sin uppskattning för andra. Har Tomten det hektiskt i år? Eller har Tomten huvudbry och inte vet vad frun, mannen, mamman, systern, brodern, mostern, mormor eller kärestan ska få? Jag vill gärna tipsa om en perfekt julklapp till dina nära och kära.

Att göra medvetna val

Vi köper julklappar som aldrig förr. Prognosen är att vi kommer att slå rekord i julhandel i år: svenskarna väntas handla för 75 miljarder kronor i december. Det är en ökning med 5 % jämfört med förra året då vi handlade för drygt 71 miljarder kronor. Konsumtionen ökar, men ökar vårt välmående?

Om och när vi visar uppskattning för varandra – varför inte fatta medvetna och kloka beslut? Att ge någon du tycker om presentkort på personlig träning är både uppskattat av givaren, mottagaren, samhällsekonomin och miljön. Kan det bli bättre?

Att få presentkort till personlig träning är att hålla i glädjen under längre tid. Att få ett personligt träningsschema som sträcker sig under hela året blir ett effektivt och roligt sätt att höja värdet av julklappen, både för givaren och mottagaren.

IMG_4599

 

Att få personlig träning

Fördelarna med personlig träning är flera. Jag har skrivit tidigare om det här i min blogg. Womens Wellness erbjuder duktiga och engagerade PT och coaching. Utöver individuella program och träffar kan man träna med personlig tränare i en så kallad PT Small Group.

 

Att ha en fröjdefull jul

Hinner du med träning mellan klappjakt och glöggfester? December är en hektisk månad för många. För att orka i vardagen och njuta av tiden före och under jul är det ändå viktigt att röra på sig varje dag. Womens Wellness har öppet 5:00-23:00 som vanligt även under julhelgerna.

Varför inte börja julafton på gymmet och avsluta passet med julbastu? Åker du bort, som jag gör, och inte har möjlighet att träna på Womens Wellness, kan man alltid hitta på något annat. Skidåkning, långpromenad, yoga – bara man rör på sig. Julen består av olika komponenter. Att kombinera träning med god mat och dryck samt umgänge med nära och kära garanterar en fröjdefull jul för mig.

Hur är en fröjdefull jul för dig?

//Lea


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler