Nyheter

Därför hyllas träningsmaskinen Power Plate!

11 november, 2015
power plate på Womens Wellness gym i Uppsala

Power Plate – vad är det för något?

Enkelt uttryckt är Power Plate en mirakelmaskin som drastiskt förbättrar dina resultat. Eller i vart fall en maskin som i kombination med allt annat som Womens Wellness gym Uppsala erbjuder ger en spännande och allsidig träning. Den som vill läsa mer om maskinens funktioner, uppbyggnad och annan teknisk information kan göra det på Womens Wellness hemsida.

sidoplankaPlanka

Träningsprogram på Power Plate

Var och en har sin egen smak och ser på olika sätt på för- respektive nackdelar. Det jag vill lyfta fram med programmen på Power Plate är främst möjligheten till variation. Effektiviteten i maskinen gör att även kortare sessioner, ca 15 minuter långa, räcker för att träna igenom hela kroppen. Det finns program för nästan alla syften, vilket gör att alla kan hitta något som passar just för dagen och dagens känsla. Womens Wellness filosofi är att den bästa träningen är den som blir av och med möjligheten att själv anpassa programmen är chanserna mycket större att träningen just blir av – även de dagar då soffan ropar högljutt. Till på köpet erbjuder träningsprogrammen välbehövlig återhämtning för musklerna. Kombinationen av träning för såväl muskelstyrka som balans är oslagbar!

power plate på Womens Wellness gym i Uppsala

Avslappning och massage på Power Plate

Power Plate fungerar även utmärkt för att skänka avslappning till en av träning härligt mör kropp. Dessutom går det att ge sig själv massage på en Power Plate – fantastiskt härligt om din sambo har ont i händerna (eller vägrar).

//Lea


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler