Därför hyllas träningsmaskinen Power Plate!

Power Plate – vad är det för något?

Enkelt uttryckt är Power Plate en mirakelmaskin som drastiskt förbättrar dina resultat. Eller i vart fall en maskin som i kombination med allt annat som Womens Wellness gym Uppsala erbjuder ger en spännande och allsidig träning. Den som vill läsa mer om maskinens funktioner, uppbyggnad och annan teknisk information kan göra det på Womens Wellness hemsida.

sidoplankaPlanka

Träningsprogram på Power Plate

Var och en har sin egen smak och ser på olika sätt på för- respektive nackdelar. Det jag vill lyfta fram med programmen på Power Plate är främst möjligheten till variation. Effektiviteten i maskinen gör att även kortare sessioner, ca 15 minuter långa, räcker för att träna igenom hela kroppen. Det finns program för nästan alla syften, vilket gör att alla kan hitta något som passar just för dagen och dagens känsla. Womens Wellness filosofi är att den bästa träningen är den som blir av och med möjligheten att själv anpassa programmen är chanserna mycket större att träningen just blir av – även de dagar då soffan ropar högljutt. Till på köpet erbjuder träningsprogrammen välbehövlig återhämtning för musklerna. Kombinationen av träning för såväl muskelstyrka som balans är oslagbar!

power plate på Womens Wellness gym i Uppsala

Avslappning och massage på Power Plate

Power Plate fungerar även utmärkt för att skänka avslappning till en av träning härligt mör kropp. Dessutom går det att ge sig själv massage på en Power Plate – fantastiskt härligt om din sambo har ont i händerna (eller vägrar).

//Lea

Lämna en kommentar