Nyheter

Tävling på Womens Wellness under november

21 oktober, 2015
Novembertävling på womens wellness

Vår efterlängtade novembertävling börjar snart!

Vi vill att du ska hålla i din träning regelbundet hela november innan lucia och julfirande tar över. Därför lockar vi med en tävling med fina priser att vinna. Tävla och du kan vara en lycklig vinnare av:

4 PT träffar på WOMENS WELLNESS, en massage på INDIANHEALTH, eller en Fisk Spa på ZOULFISH SPA

  • Ta en tävlingstalong på din anläggning. Finns att hämta fredag 30/10 på varje anläggning.
  • Gå på avsedda pass 2-22/11 och be om signatur från inspiratören som håller passet.
  • Lägg talongen ifylld i avsedd låda innan 22/11 kl 23:00.

Vi drar tre vinnare bland de korrekt ifyllda talongerna från vår tävling den 24 november och meddelar vinnarna via telefon. Vinnarna läggs också ut på sociala medier den veckan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler