Fem anledningar till att träna med en Personlig Tränare

Kanske har du redan anlitat en personlig tränare?

”Att anlita en personlig tränare kostar ju så mycket.” ”Styrketräning är inget för mig, inget för kvinnor.” ”Man måste kunna alla maskiner för att gå på gym.” ”Det är så svårt att veta ifall man gör rätt.” ”Lyfter man tungt finns det en uppenbar risk att man blir biffig.” ”Jag måste ta tag i konditionen först, därefter kan jag börja lyfta skrot.”

Känner du igen dig? Har du hört dessa bortförklaringar förr?

Förutom att Womens Wellness gym i Uppsala endast vänder sig till kvinnor är personlig träning (PT) det som gör dem unika. Jag har under ett års tid haft personlig tränare på Womens Wellness gym i Uppsala som gör träningsprogram för tjejer. Min erfarenhet är att träningen har blivit effektivare, roligare och mer målinriktat.

Första träffen med min personliga tränare

Jag träffade min personliga tränare första gången på Women Wellness på Kungsgatan. Efter en grundlig genomgång på mina behov, önskemål och förutsättningar satte vi oss för att upprätta träningsprogram med specifika, mätbara, anpassade, tidsbestämnda och avgränsade mål. Redan under första träffen fick jag konkreta träningtips av min PT. Hon tittade på tekniken, rättade till knän, peppade, utmanade, handledde. Resultaten lät sig inte vänta. Redan under vår första checkpointen några veckor senare utökade jag min personbästa på jägarstolen med hela 300 %. Kan tillägga lite kaxigt att det var inte bara jägarstolen som jag fick bra resultat i.

Jag reser mycket i min tjänst.  Det finns inte alltid tillgång till välutrustade gym. Tack vare mitt träningsprogram kan jag, oavsett var i landet jag befinner mig, köra effektivt med relativt enkla redskap.

Fem anledningar till varför du ska anlita en personlig tränare:

  • Du får hjälp med att sätta relevanta mål och en konkret plan för att nå dem.
  • Du får hjälp att nå dina mål snabbare för att din personliga tränare gör en plan.
  • Din träning blir roligare och du får prova träning du aldrig skulle ha gjort annars.
  • Du kommer att minska risken för skador.
  • Du kommer att få skräddarsytt program utifrån dina behov.

 

Vågar du bli utmanad utanför Din komfortzon?

Att utmana sig kommer att utveckla både kropp och tankesätt kring träning på nya sätt. Tillsammans med en personliga tränare får du bästa tänkbara resultat av din träning! Gör slag i saken och ta reda på vad det kostar att ha en personlig tränare.

Personlig Tränare på Womens Wellness gym i Uppsala

Här kan du läsa mer om att ha en egen personlig tränare.

//Lea

1 tanke på “Fem anledningar till att träna med en Personlig Tränare

Lämna en kommentar