Vardag igen!

20140326_095316

Då så…. ordningen återställd igen!

Kan jag äntligen få tillbaka mina bra vanor nu när sommaren (semestern) är över?!? Kommer de som ett brev på posten, tror ni? Jag gissar att jag inte är ensam om att ta ut svängarna lite extra på semestern och i år har det verkligen varit en vid kurva! Vilket har gjort att några av dessa kurvor har fastnat på min mage och gjort mig lite mer kurvig…*L*:/Såja, Anna, sluta med ordvitsarna nu…. Nja, det har kanske inte hänt så mycket, men nog känner jag att det stramar lite mer i mellanregionen än vad det gjorde innan semestern…. Så, vardagen är faktiskt välkommen så att saker och ting kan återgå till det normala. Hos människor med stålvilja och karaktär kanske sommaren har  pågått  som vanligt, men för mig har det varit lite av en kamp att få till kost och träning. Träningen har blivit lidande, mer än vad jag hade tänkt mig, men nu är dessa veckor borta och det är dags att ta tag i tillvaron igen.

 

PT-träff….

Var det dags för idag. Det var med en liten klump i magen som jag åkte för att träffa Camilla i dag…. inte för att träffa henne som person, hon är toppen, men för att jag i min lite konstiga hjärna tänkte att dessa fem veckor semester hade gjort att jag tappat allt vad kondition och styrka heter och att jag skulle få stå i skamvrån…..*L* Nåja, kanske inte så allvarligt, men jag började vår träff med att tala om allt jag gjort i sommar vad beträffar ätandet och vad jag inte gjort vad beträffar tränandet……. när jag gjort det sade Camilla, som den förnuftiga och kloka människa hon är; ” Du är långt ifrån ensam och antagligen behövde du få en ordentlig ledighet”. Tack! Ett ton lyftes från mina axlar och jag kände mig mycket lättad.

Sedan var det dags att ta reda på hur det såg ut i verkligheten med kondisen och styrkan….. Jag fick börja cykla för att värma upp. (jag har en självspricka under foten som gör att jag har lite svårt att springa just nu) Efter det var det dags för rodd…… Jag skulle komma 1000m på under 4 minuter och 30 sekunder. Jag gjorde det på 4 min och 20 sek. Exakt samma tid och motstånd (mellan 7 och 8) som jag gjorde innan semestern. Sedan blev det diverse styrkeövningar för ryggen i kinesen…. jag gillar den maskinen för att allt känns väldigt kontrollerat. JAg känner i skrivande stund att jag har en begynnande träningsvärk i axlar, rygg och mage….. Härligt!!! Jag fick rådet at Camilla att försöka hitta någon form av lopp att ha som motivation till att träna. Jag drivs av att ha ett fysiskt mål framför mig och hon föreslog tjejvättern i juni…. Jag har aldrig ens tänkt att jag ska delta i ett cykellopp, men jag kanske ska tänka om??! Camilla sade något klokt även angående det och det var att om man är lite tyngre i kroppen (vilket jag är) så blir det så hög impact på muskler och leder när man springer. När man cyklar å andra sidan, få musklerna jobba, men man slipper belastningen….. det ligger något i det…. Ska funder vidare på det*L*

 

Jag har massor med bilder i mobilen, men det krånglar när jag ska föra över dem i datorn ( min sambo har installerat ett nytt program som jag inte begriper) och han sover redan, så nya bilder får ni i senare inlägg*L*

Nu ser jag fram emot mitt lunchpass på fredag och jag tror att det lutar åt cykeln… och något av de förinställda programmen!

 

På återseende!

Lämna en kommentar