Nyheter

Semester!!

8 juli, 2015

20140524_150555

Oh my god, vad jag har längtat

efter att få sitta vid poolen och läsa! Och att ha ork, tid och lust att ta tag i vårt hem….. för det behövs verkligen! ) Idag (måndag) kom jag äntligen iväg till gymmet en sväng. Hela förra vecka var jag förkyld, med halsont som kom och gick, så det blev ingen träning då, men idag kom jag äntligen iväg! Det blev löparbandet igen och olika intervallprogram. Jag hade tänkt promenera i rask takt enbart, men som vanligt när man bestämt sig för att ”ta det lite lugnare” så kan man inte det. Det är som att en extra växel sätter in när man tar på sig träningskläderna och vistas i lokalen. Det är helt enkelt väldigt svårt att växla ner med vilja.

 

Tips;

Jag ska härmed dela med mig av ett fantastiskt tips, så här i kjoltider! Som en del av er kanske känner igen, så kan det när man använder kjol, bli nästan som brännsår på insidan av låren. Gissningsvis pga att de gnider mot varandra och skapar friktion, vilket i sin tur ger värmeutslag som svider och gör ganska ont.(Till er som ev har ett glapp mellan låren så de inte gnider mot varandra när ni går; grattis) Här kommer det revolutionerande; För att slippa värmeutslag/brännsår, gnid in låren med deo-stick! Alltså det ”torra” sticket…inte den blöta rollern…. Det fungerar klockrent!! Jag har provat i några dagar nu och det har verkligen fungerat perfekt! Jag hade kjol på mig idag, och inte förrän jag satt i bilen efter några timmar på stan, tänkte jag på att det faktiskt inte kändes något brännaktigt*L* Hallelujah!! Nu finns det säker fler av er därute som redan visste om detta, men för er som är lika novisa som jag…räddningen har kommit! (en bonus är att man luktar gott lite överallt utifall något mot förmodan skulle hända….nu tänker jag brutet ben eller cykelvurpa eller liknande, såklart*L*)

 

Äntligen har det blivit riktigt bra fart i jordgubbslandet också, så där hänger Emil och jag varje dag och frossar! Maten i övrigt är ungefär som vanligt….ingen superork att äta toksunt, utan mer fokus på allmänt välmående och så kommer det antagligen att fortsätta under sommaren och sedan får vi se hur det känns när vardagen tar vid igen i mitten på augusti!

Om några dagar åker vi på semester till Estland, långt bort från ära och redlighet (läs mobil/internetuppkoppling), så det här är det sista inlägget inom de kommande veckorna, så jag önskar er härmed en trevlig sommar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler