Nyheter

Fantastisk start på min gravidträning

18 maj, 2015

Första passet i gymmet började helt fantastiskt!

Jag vaknar helt enkelt, tio minuter efter passet börjat, av att Ullis lägger sin hand på mig och frågar ”hej Lotta, vill du vakna?” Japp, jag har somnat i omklädningsrummet. 

Men vilken dum fråga? Jag vill definitivt inte vakna, vakna för att träna dessutom. Det var ren och skär karaktär som fick mig ut i gymlokalen. 

Well, vi startade med ett konditionstest. Resultat: dåligt

Det är som det är. ”Nu har vi något att jobba på” säger Ullis.

Idag fokuserade vi på tre bålövningar som jag ska göra varannan dag hemma i kombination med promenaderna. Det känns mycket bra. En stark rygg och starka inre magmuskler kommer hjälpa mig såväl under graviditeten som under förlossningen.  

Eftersom jag sov bort en tredjedel av passet hann vi inte mer än så. Nu blir det skärpning! 

Det här med att det kan bara bli bättre stämmer nog bättre in än någonsin. 

Dagens resultat:

Vikt: 78 kg 

Kondition: dålig (20,3)

Kram & kärlek, Charlotte da Silva

PS. Som jag har längtat efter den här nya leksaken.  Squats med riktigt tung vikt är vad jag drömmer om när jag ligger på mattan bredvid och försöker hitta mina inre magmuskler.

ww


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler