Börja träna nu – Prova vår gruppträning 2-10/1 på Womens Wellness i Bolandcity

Kostnadsfri gruppträning för dig som vill börja träna men som inte kommit igång än.

Vi vet av erfarenhet att det ofta kan vara svårt att komma igång. Har man aldrig tränat på ett gym så kan bara tanken på att gå dit vara jobbig. Det kan kännas skrämmande att inte veta vad man ska göra eller vad man ska ha på sig när man tränar.

Womens Wellness vill nu hjälpa dig till ett friskare liv!

Vi bjuder dig som inte redan är medlem, att prova våra gruppträningspass på Bolandcity mellan den 2/1 och den 10/1 så att det blir lättare att komma igång. Du anmäler dig via vårt formulär nedan så bokar vi in dig på de pass du vill gå. 30 min innan passen börjar kan du komma in för att byta om. Ta med dig ett lås till skåpen i omklädningsrummet samt bekväma kläder att träna i. Inga träningsskor behövs då du kan träna i strumpor eller barfota.

Här kan du se vilka gruppträningspass du kan gå på. Klicka på ett av passen så får du en förklaring av passet.   hjärta med hantlar

Lämna en kommentar