Nyheter

Börja träna nu – Prova vår gruppträning 2-10/1 på Womens Wellness i Bolandcity

29 december, 2014
Träningsglädje på Womens Wellness gym i Uppsala

Kostnadsfri gruppträning för dig som vill börja träna men som inte kommit igång än.

Vi vet av erfarenhet att det ofta kan vara svårt att komma igång. Har man aldrig tränat på ett gym så kan bara tanken på att gå dit vara jobbig. Det kan kännas skrämmande att inte veta vad man ska göra eller vad man ska ha på sig när man tränar.

Womens Wellness vill nu hjälpa dig till ett friskare liv!

Vi bjuder dig som inte redan är medlem, att prova våra gruppträningspass på Bolandcity mellan den 2/1 och den 10/1 så att det blir lättare att komma igång. Du anmäler dig via vårt formulär nedan så bokar vi in dig på de pass du vill gå. 30 min innan passen börjar kan du komma in för att byta om. Ta med dig ett lås till skåpen i omklädningsrummet samt bekväma kläder att träna i. Inga träningsskor behövs då du kan träna i strumpor eller barfota.

Här kan du se vilka gruppträningspass du kan gå på. Klicka på ett av passen så får du en förklaring av passet.   hjärta med hantlar
Anmäl dig här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler