Nyheter

Kryddiga nötter – ett nyttigare julrecept

21 december, 2014
Kryddiga-nötter-
KRYDDIGA NÖTTER
100 gram mandel
100 gram valnötter
100 gram cashewnötter
100 gram pekannötter
1 st äggvita
1 msk kanel
1 msk ingefära
1 msk kardemumma
1 tsk chilipulver

Öka mängden chili om du vill ha ännu hetare smak

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Separera äggvitan från äggulan och lägg i en skål
  • Tillsätt kryddorna till äggvitan och rör samman till en kryddpasta
  • Mät upp och tillsätt nötterna
  • Krama ihop nötterna och kryddpastan med hjälp av händerna
  • Häll ut nötterna på en plåt
  • Rosta nötterna i ugnen ca 10 minuter tills det fått fin färg
  • Låt svalna och förvara dem i en glasburk med lock

Här hittar du fler fina recept från bloggen Under vårt tak.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler