Medlemskväll 27 november på WW´s gym i Bolandcity

Den årliga medlemskvällen närmar sig!

Den 27 november kl 18:30-20:30 på Womens Wellness gym i Bolandcity.

Kom och få tips och råd av experter inom området om hur du skall göra för att bli ditt bästa. Det handlar om hår, hud, kropp, fötter, prylar, kläder m.m. Vi har också utlottning av fina priser för de som deltagit i vår medlemstävling som pågår 3-23 november.Dessutom kan du vara med i en extra utlottning för kvällen och vinna fina priser genom att bara besöka varje utställare och få deras signatur på en särskild talong.  Fullt med bra priser så ta med dig plånboken! Anmäl dig här!

Stängt för träning på WW Bolandcity denna kväll kl 18-20:30

Utställare:

Cura Hud & Harmoni, UpperCut, House of Lola, Curvy Fashion, MIQMAQ, ZoUL Fish Spa, Noomis Fotvård, Atilla Massage, Primaten, ICON Smycken, BH by Kricko, Åsa visar kläder från Davida och Milook, AH Fysiopraktik

skumpa på Medlemskvällen på Womens Wellness gym

Lämna en kommentar