Fem minuter och åtta sekunder

PhotoGrid_1411934434211PhotoGrid_1411934841905PhotoGrid_1411934894308

Resultat – ett år senare

Ja, idag blir det ett lite kortare inlägg med faktiska resultat av mitt år på Womens Wellness gym i Uppsala. Som ni ser på bilderna så har det hänt en del. Jag är inte färdig, men på väldigt god väg! Namnet på inlägget, 5 minuter och 8 sekunder, kommer sig av att idag satt jag i jägarsits (ryggen mot en vägg och sjunk ner så benen har 90 graders vinkel. Det ska se ut som man sitter på en stol som inte finns) i just 5 minuter och 8 sekunder! Det är skitlänge! För exakt ett år sedan satt jag i 1 minut och 45 sekunder. Men hallå! 5 minuter och 8 sekunder!! De andra övningarna jag gjorde för ett år sedan är armhävningar på knäna. Då gjorde jag 17 st. Idag gjorde jag 33…….. Plankan orkade jag, för ett år sedan, stå i 1 minut och 30 sekunder. Idag orkade jag i 2 minuter och 30 sekunder.

Klänningen

Med stort K, köpte jag för ca 3 år sedan. Det är en jeansklänning, liknande en som min kompis har och jag tycker den är sååå snygg! För tre år sedan hittade jag den på Lindex och jag köpte den trots att jag inte kunde knäppa den (jag veeeeet….. idiotiskt, men jag tänkte hela tiden att jag skull kunna använde den någon gång…..kanske….) hursomhelst, så köpte jag den och hängde in den i garderoben. Där har den hängt sedan dess, med några få undantag av att jag tagit ut den och provet knäppa den, men glipan på magen har alltjämt varit nästan en decimeter bred. Alltså, det har saknats en decimeter tyg i klänningen*L*. Nåja; Den sitter lite för tight, men vad fasen; jag kan ju knäppa den!

 

Anna Tennemar bloggar för Womens Wellness i Uppsala - visar här "efter" bild

Äh, jag slänger in en lite egoboost till, varsågoda;

PhotoGrid_1411935883853

Som sagt, en längre sammanställning av mitt år på WW kommer snarast. ´Klockan är nu 21.13 och jag orkar inte skriva ett så långt inlägg när jag kommer hem på onsdagarna, så det kommer inom den närmaste tiden!

(Just ja, jag hade inte behövt oroa mig för vågen…..den visade på samma som sist*L* -10 kilo……Nöjd!)

På återseende!

 

Lämna en kommentar