Nyheter

Fem minuter och åtta sekunder

2 oktober, 2014

PhotoGrid_1411934434211PhotoGrid_1411934841905PhotoGrid_1411934894308

Resultat – ett år senare

Ja, idag blir det ett lite kortare inlägg med faktiska resultat av mitt år på Womens Wellness gym i Uppsala. Som ni ser på bilderna så har det hänt en del. Jag är inte färdig, men på väldigt god väg! Namnet på inlägget, 5 minuter och 8 sekunder, kommer sig av att idag satt jag i jägarsits (ryggen mot en vägg och sjunk ner så benen har 90 graders vinkel. Det ska se ut som man sitter på en stol som inte finns) i just 5 minuter och 8 sekunder! Det är skitlänge! För exakt ett år sedan satt jag i 1 minut och 45 sekunder. Men hallå! 5 minuter och 8 sekunder!! De andra övningarna jag gjorde för ett år sedan är armhävningar på knäna. Då gjorde jag 17 st. Idag gjorde jag 33…….. Plankan orkade jag, för ett år sedan, stå i 1 minut och 30 sekunder. Idag orkade jag i 2 minuter och 30 sekunder.

Klänningen

Med stort K, köpte jag för ca 3 år sedan. Det är en jeansklänning, liknande en som min kompis har och jag tycker den är sååå snygg! För tre år sedan hittade jag den på Lindex och jag köpte den trots att jag inte kunde knäppa den (jag veeeeet….. idiotiskt, men jag tänkte hela tiden att jag skull kunna använde den någon gång…..kanske….) hursomhelst, så köpte jag den och hängde in den i garderoben. Där har den hängt sedan dess, med några få undantag av att jag tagit ut den och provet knäppa den, men glipan på magen har alltjämt varit nästan en decimeter bred. Alltså, det har saknats en decimeter tyg i klänningen*L*. Nåja; Den sitter lite för tight, men vad fasen; jag kan ju knäppa den!

 

Anna Tennemar bloggar för Womens Wellness i Uppsala - visar här "efter" bild

Äh, jag slänger in en lite egoboost till, varsågoda;

PhotoGrid_1411935883853

Som sagt, en längre sammanställning av mitt år på WW kommer snarast. ´Klockan är nu 21.13 och jag orkar inte skriva ett så långt inlägg när jag kommer hem på onsdagarna, så det kommer inom den närmaste tiden!

(Just ja, jag hade inte behövt oroa mig för vågen…..den visade på samma som sist*L* -10 kilo……Nöjd!)

På återseende!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Yoga på slottet

Vad är väl en yoga på slottet? Vi gör det igen! Womens Wellness i samarbete med Uppsala Konstmuseum. I konstmuseets vackra lokaler får du träna yoga med Åsa Thörnlund och Manoj Krishnan Nair i 90 minuter. Det spelar ingen roll om du utövat yoga förut eller inte, alla kan vara med. Vi vill ge dig en […]

Läs mer

Inspirationsdag på Womens Wellness

Vi ser fram emot att träffa dig den 11/11 mellan 10-15! Ta med dig väninnan och var med i utlottningen av en goodiebag värd 3000 kr och mingla, träna och upplev med oss. Låt oss får visa hur vi har det och vad vi gör.  Vi har hjälpt kvinnor till en bättre hälsa i över […]

Läs mer

Teknik & Boxpass

Få ut ännu mer av din boxträning! 12 juni kan du träffa Camilla och Angelica och finslipa på din boxteknik!   De bjuder på träning, tekniker, detaljer samt härlig och rolig stämning – du kan inte missa detta! NÄR: 12/6 kl 17:30-18:30 VAR: Kungsgatan 79 HUR: Anmälan sker i schemat via hemsidan 

Läs mer

Att nå in för att nå ut

Livet är förunderligt – människor och händelser kommer och går, men dina primitiva behov kvarstår. När livet är överblickbart, rytmen av arbete och vila är något sånär i balans så är det lätt att få till träning också. Livets böljande rörelser avlöser varandra – oavsett väderleken så finner du dig till rätta. Precis som mat […]

Läs mer

Klassisk indisk yoga på Womens Wellness

Yoga – så mycket mer än träning Min yogaresa har pågått ett tag och jag känner att jag kommit en bit på väg. Jag har emellertid mycket, mycket kvar att lära mig – om yogan, om mig själv, om hur jag applicerar mina nya insikter, kunskaper, tankar utanför mattan. Varje gång jag står på mattan […]

Läs mer
Läs in fler